Leden van JametVouwwagenGroep krijgen in het hoogseizoen (van 7 juli t/m 18 augustus) maar liefst 20% korting bij minimaal 7 overnachtingen.

Let op! Deze camping is niet geschikt voor kinderen, dus is met name bedoeld voor leden zonder kinderen die van rust en ruimte houden.

 

Over de camping

In de provincie Gelderland, in het hart van de Achterhoek, ligt het 8 kastelen dorp Vorden. Hier vindt u camping `t Meulenbrugge gelegen aan de waterkant van een bosrijke omgeving.

In de mooie omgeving van het pittoreske dorpje Vorden, dat bekend staat om haar 8 kastelen, de rust, ruimte, het karakteristieke landschap en de authentieke boerderijen, vindt
u camping `t Meulenbrugge. U kunt bij ons heerlijk wandelen, fietsen en genieten van het prachtige coulisselandschap. Onze camping ligt zeer centraal voor een mooie fietstocht
naar o.a. Lochem, Zutphen, Ruurlo of het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst. Ook het beroemde Pieterpad loopt langs onze camping. De camping is ANWB erkend lid van de Recron en aangeloten bij de Karaktervolle Groene Campings (KGC).

De camping heeft 109 ruime en verharde toeristische comfortplaatsen met minimaal 10 ampére elektra, water en rioolaansluiting. Verder beschikken wij over 3 luxe verwarmde sanitair gebouwen
met wasmachine en droger. Er is gratis Wi-Fi, een jeu de boules baan en fietsenverhuur (ook elektrische fietsen). Voor TV kunt u een digitenne huren. De bakker komt iedere ochtend met heerlijke broodjes. Bij de receptie zijn kampeer artikelen, gasflessen en streekwijnen te koop. Ook worden er eieren verkocht en is er een krant (De Telegraaf) te koop.

De goed onderhouden velden en de inlandse beplanting zorgen ervoor dat u van dichtbij kunt genieten van de vele vogels en het natuurlijke groen met zijn prachtige geuren en kleuren. U heeft mooie uitzichten op onze boomgaard met 50 oud Hollandse appel- en perenrassen. Verder heeft u uitzicht op de neogotische Antoniuskerk met het heiligenbeeldenmuseum van het dorpje Kranenburg. Kortom een camping met een kleinschalig en vriendelijk karakter en daarom een ideale plek voor een zorgeloze vakantie.

Hoe doe je mee

Log in op het forum, en kijk daar onder het kopje "Leden korting".
Daar vind je de informatie die je nodig hebt, om deel te kunnen nemen aan deze actie.

 

Groet,
Het JVG Team

logo jurgen

 

logo obelink


© Jamet Vouwwagen Groep 2019 | Template designed by OHSN